Omega un Zivju eļļa
Omegas un zivju eļļas ir daļa no taukskābju grupas, kas dabiski ietilpst gaļā un dažos citos pārtikas produktos un ir pierādīts, ka tām ir daudz veselības ieguvumu.
Visizplatītākās omegas ir Omega-3 un Omega-6 tauksskābes.
Omega un zivju eļļu ieguvumi veselībai ir dažādi, sākot no ādas un matu tonusa uzlabošanas līdz smadzeņu darbības uzlabošanai.
Daudzām piedevām, kas satur šīs neaizstājamās taukskābes, piemīt antioksidanta īpašības un jo īpaši omegas ir saistītas ar raitu sirds un smadzeņu darbību.
Šīs taukskābes var būt grūti iegūt pietiekamā daudzumā caur uzturu, tāpēc uztura bagātinātāji, kas satur šīs derīgās sastāvdaļas, tiek plaši izmantoti un ieteikti daudziem veselības uzlabojumiem.